Selecteer een pagina

Spreker.

Op zoek naar een spreker voor je event, zakelijke bijeenkomst of samenkomst met een multicultureel karakter? Dan kies je voor mij! Met mijn grensoverschrijdende en nuchtere kijk op voeding, spreek ik een brede doelgroep aan. Daarnaast wil ik graag een verbinding leggen met het publiek en hun levensstijl. Dit levert keer op keer inspirerende en bijzondere samenkomsten op.

Waarom mij inschakelen als spreker?

✔ Ik heb zelf internationale roots

Dankzij mijn internationale roots, multiculturele opvoeding en reislustige karakter ben ik bekend met verschillende tradities en keukens. Ik hou ervan om nieuwe smaken en eetculturen te ontdekken. Dit combineer ik graag met mijn passie voor gezonde voeding.  

✔ Ik geniet van ervaringen delen en elkaar inspireren

Uit eigen ervaring weet ik wat gezond eten en leven kan doen met je lichaam. Dit wil ik graag met andere vrouwen delen. Andersom laat ik me ook graag door anderen inspireren. Samen kunnen we elkaar helpen om gezondere keuzes te maken.

✔ Ik heb een nuchtere kijk op een health & lifestyle

Ik geloof niet in diëten en een streng regime. Ik inspireer vrouwen gezonde keuzes te maken in hun huidige lifestyle. Laagdrempelige tips & tricks en recepten die vrouwen makkelijk zelf kunnen toepassen.

Enthousiast geworden?

Ik kijk uit naar onze ontmoeting, jij ook? Stuur me direct een mail en ontvang zo snel mogelijk een reactie van mij!