Selecteer een pagina

Let’s get personal.

Dit ben ik…

Een aantal jaren geleden zat ik niet lekker in mijn vel. Ik had weinig energie en ondervond verschillende lichamelijke klachten. Zo begon mijn zoektocht naar gezondheid en vitaliteit. In 2014 volgde ik de opleiding tot voedingsdeskundige en al snel daarna startte ik mijn eigen blog jamilawinwood.com. Van blogger groeide ik uit tot inspirator en coach voor bedrijven en organisaties. Mijn droom? Vrouwen helpen om een gezond eet- en leefpatroon te ontwikkelen en verschillende culturen samenbrengen, zodat ze van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen helpen.

Ik spreek uit ervaring

Toen ik niet lekker in mijn vel zat heb ik zelf mijn eetpatroon aangepast. Een geweldige stap: lichamelijke klachten die ik eerder niet kon thuisbrengen verdwenen als sneeuw voor de zon en ik voelde mij “on top of the world”. Dit wilde ik doorgeven! Alleen al het idee dat ik vrouwen bewust maak van hun gezondheid, geeft me een gelukkig gevoel. Mijn verlangen om vrouwen hierbij te helpen is zo sterk dat deze missie inmiddels is verweven met mijn leven. Stap voor stap maak ik mijn droom waar.

Inspelen op ‘culturele’ health issues

Dankzij mijn Marokkaanse roots, Engelse echtgenoot en grote reislust kan ik bij nagenoeg élk publiek aansluiting vinden. En dat laatste is van grote meerwaarde, omdat de gezondheidszorg constateert dat juist in sommige etnische gemeenschappen veel diabetes en obesitas voorkomt. Een gezonde levensstijl kan helpen om dit te voorkomen en daar wil ik bij helpen!

Kortom: ben je op zoek naar iemand met een nuchtere kijk op voeding en gezondheid, met passie voor andere culturen? Dan kies je voor mij!

Enthousiast geworden?

Ik kijk uit naar onze ontmoeting, jij ook? Stuur me direct een mail en ontvang zo snel mogelijk een reactie van mij!