Selecteer een pagina

Inspirator.

Met een Marokkaanse achtergrond en grensoverschrijdende kijk op eten en gezondheid, vind ik het geweldig om vrouwen uit verschillende culturen te inspireren. Verbinding, empathie, vrouwelijke kracht en happiness zijn kernwaarden voor mij. Deze waarden breng ik tot uiting middels trainingen en workshops of vanuit mijn rol als boegbeeld voor jouw merk.

Trainingen en workshops

Ik bied trainingen en workshops aan voor groepen van 10 tot 20 personen. Dit kan voor zakelijke doeleinden zijn, maar ook voor particuliere doelgroepen zoals vrouwenclubs of een groep vrijwilligers. Tijdens een inspirerende training of groepssessie besteed ik aandacht aan de volgende zaken

✔ Snel en gezond koken, met oog voor tradities

✔ Kennismaken met gezonde basisingrediënten & recepten

✔ Een gezonde lifestyle ‘eigen maken’ en vasthouden

 

Cook, listen en Learn!

De inhoud van de training of workshop wordt aangepast aan jouw wensen en die van het publiek. Wat dacht je van een training waarin de deelnemers samen koken en waarin ik ze voorzie van handige tips & tricks? Of een inspiratiesessie waarin ik het publiek vertel over mijn persoonlijke ervaringen en hen handvaten geef om zelf aan de slag te gaan? Ik kijk graag samen met jou hoe we de training of workshop het beste kunnen vormgeven.

Boegbeeld van je merk

Als health-inspirator werk ik regelmatig samen met merken en bedrijven. Je kunt mij bijvoorbeeld inschakelen om de multiculturele-health propositie van je bedrijf verder uit te bouwen. Ik sta open voor elke samenwerking, zolang ik maar dicht bij mezelf mag blijven: vrouwen uit álle culturen inspireren en motiveren om gezonder te leven en hun levenskwaliteit te verbeteren. Interesse? Ik denk graag met je mee hoe we gezamenlijk jouw doelgroepen kunnen bereiken.

 

Enthousiast geworden?

Ik kijk uit naar onze ontmoeting, jij ook? Stuur me direct een mail en ontvang zo snel mogelijk een reactie van mij!