Je kunt mij inschakelen als spreker tijdens events, zakelijke bijeenkomsten of samenkomsten met een multicultureel karakter. Dankzij mijn grensoverschrijdende en nuchtere kijk op voeding, voelt bijna elk publiek zich aangesproken. Tijdens een inspiratiesessie zoek ik telkens naar verbinding met het publiek en hun levensstijl. Dit levert vaak inspirerende en bijzondere samenkomsten op.

WAAROM ZOU JE MIJ INSCHAKELEN ALS SPREKER?

R

IK HEB ZELF INTERNATIONALE ROOTS

Dankzij mijn internationale roots, multiculturele opvoeding en reislustige karakter ben ik bekend met verschillende tradities en keukens. Ik hou ervan om nieuwe smaken en eetculturen te ontdekken. Dit combineer ik graag met mijn passie voor gezonde voeding.

R

Ik heb een nuchtere kijk op health & lifestyle

Ik geloof niet in diëten en een streng regime. Ik inspireer vrouwen gezonde keuzes te maken in hun huidige lifestyle. Laagdrempelige tips & tricks en recepten die vrouwen makkelijk zelf kunnen toepassen.

R

Ik geniet van ervaringen delen en elkaar inspireren

Uit eigen ervaring weet ik wat gezond eten en leven kan doen met je lichaam. Dit wil ik graag met andere vrouwen delen. Andersom laat ik me ook graag door anderen inspireren. Samen kunnen we elkaar helpen om gezondere keuzes te maken.

ONTDEK ZELF DE KRACHT VAN MIJ ALS SPREKER!

 

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER MIJ:

Wanneer je Jamila uitnodigt in de winkel, gaat spontaan de zon spontaan schijnen! Het was echt een feestje, in elk opzicht!

Manda Heddema, Boekhandel De Koperen Tuin

Jamila staat voor kwaliteit, waanzinnige interactie met het publiek en een totaalconcept; alles klopt!

Isabel van der Maas, Markthal Rotterdam

Jamila is een feest om in de keuken te hebben; vrolijk, gastvrij en zeer deskundig! Uiteindelijk gaat het om 1 ding; hoe smaakt het? In 1 woord voortreffelijk!

Rob Kamphues, 24 kitchen

Ze is een inspirerende dame die laat zien dat gezond eten ook heel lekker kan zijn!

Samira Abbadi, Djemaa el Fna Festival