Omelet met spinazie

Deze snelle omelet is erg lekker en gezond. Door eiwitten te eten krijg je een verzadigd gevoel, wat handig is voor de Ramadan en het is ook nog eens een perfect recept voor de Suhoor! Spinazie bevat veel vitaminen en mineralen en zorgt voor een stralende huid, dus doe er nog een beetje extra spinazie bij!

 

Ingrediënten 1 persoon:

  • 2 eieren
  • flinke hand spinazie
  • rucola
  • olijfolie
  • peper en zout

 

bereidingswijze:

Verhit wat olijfolie in een wok. Bak hierin kort de spinazie. Als deze begint te slinken, breek dan de eitjes over het spinaziemengsel. Doe een deksel op de pan zodat de eitjes wat sneller stollen. Breng het op smaak met wat peper en zout en serveer dit met rucola en geraspte geitenkaas voor de garnering.

De beste en lekkerste eieren zijn de biologische eieren met code 0. Deze eieren zijn afkomstig van kippen die biologisch voer hebben gekregen en hebben kunnen scharrelen i.p.v. een leven in een legbatterij! Gebruiken jullie ook biologische eieren met de code 0?

Jamila Winwood

Health & Lifestyle coach

Gelooft in puur, gezond en lekker eten. Haar missie is om vrouwen te inspireren met ingrediënten en recepten uit de Marokkaanse keuken.

40 Comments

Comments are closed

 

Volg Jamila Winwood op