JW_JamilaWinwoodbiografie
Over Jamila Winwood

Mijn doel is om vrouwen te inspireren en te motiveren om een gezonde levensstijl na te streven en te genieten van het leven. Ik wil niet alleen Marokkaans-Arabische en andere etnische vrouwen een gezonde variatie van de Marokkaanse keuken laten zien, ook wil ik de Nederlandse vrouwen inspireren om te genieten van culinaire Marokkaanse aspecten. Ik geloof in goed, puur, gezond en lekker!

Tevreden zijn met jezelf
Ik ben lange tijd bezig geweest om een gezonde levensstijl te vinden die het best bij mij paste. Na lang zoeken, verschillende mensen te hebben gesproken en onderzoek te hebben gedaan, kan ik met trots zeggen dat ik op de plek ben waar ik wilde zijn! Ik wilde kunnen genieten van al het lekkers dat de Marokkaanse keuken te bieden heeft, en daar de beste elementen van gebruiken voor een levensstijl waarbij gezond eten en genieten hand in hand gaan.

Vrouwen inspireren vrouwen
Ik heb een psychologische en juridische achtergrond, maar heb altijd het gevoel gehad dat dit niet mijn ding was. In juli 2014 heb ik de opleiding gedaan voor hormoontrainer. Voordat ik begon aan deze opleiding, had ik jarenlang last van klachten die ik niet thuis kon brengen en de dokter en specialisten wisten er ook geen raad mee. Ik had er genoeg van! Ik ging zelf op en kwam terecht op de website van Ralph Moorman van de Hormoonfactor. Toen kwam ik erachter dat ik mijn voeding moest aanpassen…Er ging een wereld voor mij open en ik voelde me ZOVEEL beter. Alles viel toen op zijn plek: ik wilde vrouwen helpen en de culturen samenbrengen, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen helpen om een gezond eet-en leefpatroon te hebben.

Liefde voor puur
Als klein meisje ging ik elk jaar met het gezin zes weken naar Marokko om mijn grootouders te bezoeken. Er was geen elektriciteit of stromend water. Het heerlijke koude water werd uit de waterput gehaald en alles werd verbouwd op eigen grond. Er werden geen pesticiden gebruikt en al het groente en fruit dat er groeide was zo rijk en vol van smaak. Ook verbouwde mijn opa olijven om er olijfolie van te maken. Dit is waar mijn liefde voor olijfolie begonnen is en ik heb mij hierdoor laten inspireren bij het ontwerp van mijn logo. Mijn ouders hebben inmiddels ook een olijfgaard en amandelbomen in Marokko en als ze langskomen laat ik ze van alles meenemen van wat ze verbouwen. Heerlijk!

Laat je inspireren!
Ik ben een grote voorstander van puur en goed eten. Ingrediënten die niet bewerkt zijn en je met heel veel plezier en liefde omtovert in de lekkerste gerechten voor de mensen om je heen. Het liefst reis ik heel de wereld af om mij te laten inspireren door verschillende culturen en gebruik ik verschillende elementen bij het creëren van nieuwe gerechten. Ik nodig je uit om mijn website te bekijken en je te laten inspireren.

As-Selamun Aleykum

 Jamila

NEEM CONTACT OP

 

Volg Jamila Winwood op