Mijlpaal: de lancering van mijn kookboek van Tajine tot Havermout

1 juni was het dan zo ver, het grote moment was eindelijk daar: de lancering van mijn kookboek van Van Tajine tot Havermout. Wat een bijzondere dag! De lancering vond plaats the Hoxton in Amsterdam, een top locatie en alles was super goed geregeld! Eindelijk was mijn droom uitgekomen: mijn eigen kookboek, die straks bij mensen in de keuken ligt. Onwerkelijk, te gek, alles door elkaar heen! 

Iedereen die ik er graag bij wilde hebben was aanwezig. Het topteam dat mijn boek mede mogelijk heeft gemaakt: Rose Stories, foodstylist Lize B, food fotograaf Hadewych Veys, Danny de art director, het kookteam, redactie en stagiaires. En natuurlijk de 6 dames die de winactie gewonnen hadden (Nathalie, Faat, Hanna) en familie, vrienden, en in het bijzonder mijn man Chris… Hij heeft me enorm ontroerd met zijn prachtige speech. Als ik eraan terugdenk krijg ik weer een brok in mijn keel. Hij heeft het hele proces van dichtbij meegemaakt, en omdat vanuit zijn beleving te horen was heel bijzonder.

Het was heel leuk om te zien dat iedereen zo gezellig met elkaar aan het kletsen was, en dat iedereen genoot van de hapjes die ik bereid had uit mijn kookboek. Ik had vegan Harira, gezonde spreads en havermoutkoekjes gemaakt. Ik zag mensen echt smikkelen!

Gedurende de avond heb ik de boeken persoonlijk gesigneerd en dat vond ik echt cool om te doen. De ladies van de winactie werden natuurlijk even goed op de foto gezet. Zo leuk om een aantal dames uit mijn community in real life te ontmoeten! Jullie zijn tenslotte degene die mij geïnspireerd hebben om dit boek te maken. Daarom wil ik jullie bijdeze bedanken dat jullie mij gesteund hebben. Het is soms spannend, en best wel intens, maar ik krijg er ook enorm veel energie voor terug! Thanks lieverds <3

Wil jij mijn kookboek ook in huis halen? Via deze link reserveer je een exemplaar voor 19,95 euro! 

Jamila Winwood

Health & Lifestyle coach

Gelooft in puur, gezond en lekker eten. Haar missie is om vrouwen te inspireren met ingrediënten en recepten uit de Marokkaanse keuken.

95 Comments

Comments are closed

 

Volg Jamila Winwood op