Wil jij je doelgroep op een bijzondere manier aanspreken en wil je eens iets anders dan een gewone lezing? Kies dan voor het levendige inspiratieprogramma ‘Cook, listen en learn’!

 WAT GA JE DOEN TIJDENS COOK, LISTEN & LEARN?

De inhoud van de training of workshop wordt aangepast aan jouw wensen en die van het publiek. Ook bekijken we samen de mogelijkheden van jouw locatie. Is er een grote keuken aanwezig? Dan is een gezamenlijke kooksessie een origineel idee. Tijdens deze kooksessie voorzie ik de deelnemers van handige tips & tricks voor het koken van gezonde gerechten en vertel ik ze meer over het aanpassen van je lifestyle.

Of wat dacht je van een inspiratiesessie waarin ik jouw publiek vertel over mijn persoonlijke ervaringen en hen praktische handvaten geef om zelf thuis aan de slag te gaan? Ik kijk graag samen met jou hoe we de training of workshop het beste kunnen vormgeven.